HUSSE & MATTE HAR ORDET

080224

I helgen har det blåst en massa. Långpromenader har det inte blivit tal om. Igår gick vi dock och mötte Alli och Cilla och Bosse. Daphne som var i höglöp var helt överlycklig. Cilla som annars är roligast av voffsen var inte vatten värd utan idag var det Bosse som stod i centrum.

Bosse var däremot inte överlycklig utav Daphnes uppvaktande utan försökte värja sig genom att sitta i någon tvåbenings knä medans daphne stod nedanför och gnydde. Så fort Bosse rörde sig så var Daphne efter och försökte dansa och få igång honom. Bosse som är kastrerad förstod inte nåt av vad som hade förvandlat Daphne till detta romantiska monster;)

Efter ett antal envisa timmar så gav Daphne upp och alla tre voffs somnade till mattars och hussars lättnad=)

We love you tokfia till hormonstinn hund.

M&H&D

image181


HUSSE & MATTE HAR ORDET

080220

Oj oj vad tiden går fort och som vi har slarvat med att skriva........skäms på oss.

Vad har vi gjort den senaste tiden då.........  På kurs fronten är det ju lugnt, vi har dock anmält oss till fortsättningskurs i Agility sen har vi också gjort en intresseanmälan för att delta på en prova på kurs i försvarmakt hund. Daphne kan ju aldrig bli en bevaknings hund eftersom hon  är för liten men det kan vara kul att prova på vissa utav momenten. Hoppas vi får plats bara men det får vi ju se.

Daphne började löpa för några dagar sen så nu kan vi inte träffa Blade och leka på ett tag framöver. Sådant är det ju två gånger om året. Skönt är ju att löpet hinner gå över innan Lilla Stockholm.

Annars fyller vi dagarna med metadels långpromenader. Matte har fått dille på att ut och gå, hon bara går och går. Bra för både två och fyrbenta. Sedan övar vi en del trix och lite allmän lydnad.

I söndags var vi uppe Hos Surrans matte Eva Britt och hälsade på hennes  Sheltievalpar och hennes nya pärla. Vi tog en hel del kort. Det var riktiga sötnosar  se och avgör själv.

image176

image177

image178

image179

Annars så har väl var och en var lite vår känningar vilket käns underbart. Vi körde förbi klubben igår och såg agility planen stå där och läskas. Det dröjer inte länge förens det är dax att köra igång igen. Ljuset gör ju också att man blir piggare och påminns om den underbara sommaren som är på g.

Ha det gott alla så hörs vi snart igen

M&H&D

HUSSE & MATTE HAR ORDET

080202

I veckan så har det varit som vanligt. En hel del lång promenader lite stads träning och träning på klubben.

Vi har också träffat Blade och lekt lite grann. Elvis var också här på besök. daphne tyckte han var lite väl vågad när han intog hennes matplats men de samsades som vanligt.

Idag blåser det och snöar så det blev ingen vidare lång promenad idag. Daphne har idag förstått täckets funktion och tyckte det var helt ok att ha på sig detta idag. Annars är hon en fri själ som tycker hon är bäst naturell=)

Idag har det grejats lite med ny logga till kemsidan. Snart dax för en ny hit med kanske. Vi får väl se vad det blir.

Ha det gott alla ni i snörusket

M&H&D

image175

RSS 2.0