Många hundträffar har det blivit=)

080725

Denna veckan har vi verkligen hunnit med att träffa många två och fyrbenta vänner och även gjort nya bekantskaper.

I Tisdags vart det kärt återseende när daphne och Blade träffades. Nu var det läääänge sen.



Ayla kom också förbi och hälsade på både Spike och Blade.





Tog lite fina stå bilder på Blade och Daphne



Blade charmören



I Onsdags fick vi lära känna en ny liten kille. Fox 13 veckor. Han var hos oss en stund när matte hade lite ärenden. En ljuvlig liten framåt krabat.









Torsdagen spenderade vi tillsammans med Anneli och hennes hundar Bosse och Cilla. Tyvärr kom inte kameran fram då. Vi var mest ute hela dagen och letade skugga samt sol för de två benta. Framåt kvällen blev det dock utrymme för mer fart och fläkt då vovvarna piggnade till.

Det var lite från denna veckan som gått. Nu i semetser tider och då äntligen solen har hittat tillbaka så blir det mest lång promenader tidig morgon eller sen kväll.

Ha det underbart i det fina vädret. Vi syns snart igen

C&L&D




Spike på besök

080719

I veckan var spike på besök tillsammans med matte Marina. Han hade verkligen växt. Han börjar bli stora killen nu. Han har väldigt vacker färg och han börjar få en vuxens hunds proportioner.



Han är fortfarande valpklumpig och därmed väldigt charmig att titta på när han gör sina lekinviter och knä rullningar=)

Lite huvudbilder





Hoppas vi träffas snart igen och då är nog Blade med också=)

Ha det gott

Vad har hänt egentligen=)

080719

Nu var det lääääääänge sen vi uppdaterade. Ibland så blir det så. Detta innebär ju inte att vi inte har gjort något;). 

Efter vår semestervecka i Stockholm så hämtade vi hem godbiten Santos eftersom matte Sara var på semester.



Ibörjan undrade Daphne vem det var som vi hade släpat hem och hon gjorde klart och tydligt fast att -OK ni kanske tycker han är söt men mig lurar han inte. Hon satt och tjurade i sin bur den första stunden medans Santos strosade omkring som att han alltid varit hos oss. Han undersökte och luktade och träffade nya människor stora som små. Alla dessa prövningar klarade hena galant. På kvällen kröp han upp i sängen och lade sig under täcket och somnade. Vilken hund.........så mys sjuk.

Daphne tjurar i sin bur


Efter mycket flirtande och lekinviter så började Daphne tycka att det var rätt roligt med vår gäst.



Hur skulle man kunna motså den här posen=)






Santos var en riktig fena på att hoppa och klättra och älskade att busa.

Finns det något gott här uppe?


Tjohooo!!




Vi märkte att Santos hade sitt speciella sätt att sitta på. Lite på sned så där. Att han sen var oerhört kelsjuk och väldigt öppen i sitt sätt gjorde ju honom bara ännu lättare att ha hand om.



Sommarmorgon i trädgården.


Santos i lekposition


Santos i soffan........


Santos finingen


Vi var och tränade agility. Santos fick prova lite han också.


Tid för spring och lek blev det också.




Lite solning på altanen.


Åka i samma bur och sova tillsammans var ingen match efter ett tag.


Det var allt för denna gången. Tack Sara för att vi fick ha hand om din underbara kille. Behöver du hjälp fler gånger så anmäler vi oss gärna. Vi är stört förtjusta i denna trevlige och glada kille. Han är verkligen en speciell och trygg hund och samtidigt väldigt , väldigt fin. Han har tagit en bit av våra hjärtan.......helt klart. Man saknade det där lilla huvudet som kom och lade sig över foten, eller benet, eller armen den kvällen vi somnade.


Hej då Santos hoppas vi ses snart igen

World Dog Show

080707

I Tisdags packade vi vår husvagn och begav oss iväg mot Stockholm närmare bestämt Almare Stäket. När vi kom fram så var det flera som redan var på Campingen. Vi gjorde iordning vårt camp och fann oss tillrätta snabbt (trots bajamajor, utan dusch och rinnande vatten.........jo det gick med lite fantasi=)



På Torsdagen hade vi vår första utställning och det var ca 90 pinnar anmälda från olika delar av världen. Idag fick Daphne ett rött band vilket motsvarare Very Good enligt FCI standarden och vi var nöjda med detta. Lagom till att Daphne skulle in så hann Gunnel och Rolf att komma på plats och heja på oss. Det fanns många fina hundar att spana på runt ringen.

Här är Coldwind´s Elmer........en riktigt snygging tyckte vi.




Malou och Ziri............ kändisar från Minpinne forumet (kennel Semper Ante från Ryssland spanar in ekipaget)


När dagens utställning var avklarad så vankades det grillkväll med Lena och Erik (från Prinsens kennel)och alla oss andra. Maten blev supergod och i detta härliga sällskap så blev det många goda skratt. Slänger också in en bild på hur det såg ut när alla camping ekipage hade instalerat sig.



På Torsdagen så var det dax att inta WDS........vad hade man gjort egentligen..........ja, ja nu var man ju anmäld så det var ju bara att görat=)....eller hur. Vi tog vår egen bil in trots alla varningar om obefintliga parkeringsplatser. Vi märkte dock inget utav detta utan kunde köra ända fram till mässparkeringen och var på plats inne på mässan kvart i nio..........perfekt. Britzyk på Belloceans kennel kom och slog sig ner bredvid oss med sin Rudy. De skulle in ganska omgående och vi hejade på. De fick ett rosa band men blev avtackade innan placeringarna. Ett kort på ekipaget blev det.



Detta var också ett snyggt ekipage.(tyvärr glömt namnet)



Det var hela 34 tikar i öppenklassen där vi deltog(196 totalt i rasen)och det var riktigt många kan jag säga men så här såg det ut för Christer och Daphne=)




Idag fick Daphne ett Rosa band = Exellent l(ika med CK i vårt vanliga system om vi förstod det hela rätt.) Vi blev otroligt glada för detta. Detta är vårt bästa resultat hitintills i öppen klassen.

Blandade bilder från ringside under fredagens sista utställning.
 















På fredagens sista utställning så strålade solen. Daphne strålade dock inte ikapp utan var helt orkeslös. Hur mycket Christer än försökte så vägrade hon bara. Hon gick inte, stod inte, ville inte alls vara med mer, så fredagens betyg blev Kep. Det kan vi ju förstå..........hur skall man kunna bedöma en hund som inte gör något , som har noll hållning och inte vill, inte orkade mer. När vi tänkte efter vad  vårt lilla troll hade varit med om de snaste dagarna  så förstod man ju nästan detta själv. Daphne hade varit med på fem utställningar på sju dagar och eftersom det inte är det roligaste hon vet (förutom att visa upp sig då=) så kan man förstå att detta blev lite mycket. Nu skall vi ta semester och göra sånt som är mycket roligare..........I Daphnes ögon i a fall=)

Ytterligare lite bilder på vovvar

Godingen Immo


Daphne & Gina


Gina


Gina & Immo




Daphne & Gina


Daphne


Det har varit fantastiskt roligt hela denna resa och samtidigt att man vågade vara med och delta. Vi har också träffat många trevliga människor, både gamla och nya bekantskaper.

Ha det nu riktigt gott alla

Nu tar vi snart Semester och skall njuta i den härliga solen som vi hoppas kommer komma fram igen=)


RSS 2.0