Nu börjar det allt bli lite höstigare

080917

Nu känner man allt om morgonen och kvällen att det börjar bli lite kyligare. I helgen var det dock riktigt fint väder och det passade ju bra när Viper var här igen på besök. Nu har han hunnit bli hela tio veckor och ena örat har ställt sig helt upp.

Daphne och Viper lekte som bara den ute. De sprang och busade i det fortfarande väldigt gröna gräset. Vi hann allt med att ta en hel del kort på Viper också, det gäller att passa på för valptiden går ju så oerhört fort.

Annars här hemma så tränar vi på med lite fotgående och det börjar det gå riktigt bra så det gäller att börja träna under andra störningar nu. Daphne har även börjat löpa så livet är inte riktigt lika roligt som vanligt. Inga lösa promenader osv=) Hon sover mycket och då hon inte sover står hon vid dörren och gnyr och vill ut och kissa och lukta och leta efter kavaljerer;)

Här kommer lite kort i a fall på Viper

Visst är han helt bedårande












Ha det gott

C&L&D

Hej....... har ni saknat oss;)

080908

Nu var det ju jätte länge sen igen............... Men så är det väl i kantarell tider, eller?
Vi är ute minst två ,tre gånger i veckan och kollar våra olika ställen. Riktigt roligt och gott för både två och fyrbenta.

Vad har vi hunnit med förutom de vardagliga aktiviteterna då?
 
Vi har varit hundvakt en helg åt Blade. Det gick toppen bra och han är hur välkommen att bo hos oss när som helst igen. Vi fick en  kanon fin bukett som tack för hjälpen...........tack så mycket Marina (och Blade förstås=)

Vi har också haft en Pinne träff, denna gången var vi hela fem pinnar . Det var Santos, Aston Patrick , Daphne och Blade som var med för första gången. Hundarna kom väldigt bra överens. Vi började träffen ute i skogen med att leta efter vadå????? Jo.....Kantareller. Sedan åkte vi hem till oss och hundarna fick leka och busa av sig lite medans vi gjorde ett berg av varma mackor och avnjöt ute på altanen i solen som sken (den gjorde faktiskt det).

Lite bilder från träffen

Santos i full galopp


Patrick "The Boss"


Patrick smyger


Bus


Santos


Vi måste nu också presentera vår nya familjemedlem. Släkten har fått tillökning i och med Husses mammas familjs lille Viper. Han är en 9 veckors smällkaramell från Camalis kennel. Denna lille krabaten är full med bus och så charmig och framåt att man inte kan annat än att önska honom varmt välkommen=)

Se själva


Välkommen till flocken


Du har skön stajl grabben............. pappa Baloo skall lära dig allt han kan=)


Jösses...............(så söt)







Det var allt för oss denna gången och nu skall vi se till att det inte dröjer lika länge tills nästa gång vi uppdaterar igen;)

Ha det gott

C&L&D


RSS 2.0