HUSSE & MATTE HAR ORDET

070826

Vi tänkte att det kan vara roligt om vi också kan vara med på ett hörn och ge ett lite annat perspektiv på vår tillvaro med vårt lilla troll.

Vi kan ju klart konstatera att efter 17 månader med vår lilla goa pinne att vi har valt rätt ras även om hon ibland kunnat vara gratis.

Under könsmognads tiden så har vår ängel fått betydligt svartare vingspetsar. Nu börjar vi ändå se lite resultat efter alla träningstillfällen på klubben samt tålamods krävande passivitets övningar och hundmöten mm.

Vi är så glada över att ha kommit med på Agility kursen och tror att detta verkligen kan passa Daffi och att det kan bli en bra självförtroende boost för henne. Förhoppningsvis kanske vi kommer med på grundkursen också.

I torsdags så var vi på klubben och då hade vi sådan tur att de hade KM med skott. Vi fick då ett utomordentligt tillfälle att kunna öva på detta inför det kommande MH:t. Daffi var ganska oberörd av skotten. Hon gick och nosade för fullt. Hon lyssnade till men återvände snabbt till att nosa. Vid det sista skottet så stod vi kanske 50 m ifrån där de sköt. Det kändes ju helt klart bra.

H och M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0