HUSSE & MATTE HAR ORDET

070830

Idag var det klubben torsdag igen och vi åkte upp på den allmänna träningen som vanligt. Vi började med att gå stora slingan och sen övade vi passivitet för de som har en pinne vet ju hur viktigt det är;) Vi övade också hundmöten  (rättare sagt andra hundar som passerade oss). Vissa hundar gick jätte bra och sen reagerade hon på en del andra speciellt en tax hane som väldigt gärna ville hälsa. Vi tycker dock att vi får kontakt med henne på ett helt annat sätt nu och kan bryta hennes beteende om hon reagerar på någon hund.

När klockan närmade sig sex så var det dax att inta position ute på planen för plats läggande. Idag gick det inte lika bra som sist Daphne kände inte för denna sorts träning idag hon ville bara busa och inte vara still.....ja, ja det är bara att fortsätta träna.

image42

Vi tränade också att gå och stå inför helgens utställning och det gick ganska bra. Köttbullar kommer man långt med =)

image43

image44

På klubben träffade vi också lille Blade som börjar bli stora killen nu. Vi fick chansen att klämma och känna lite på den där goa valp kroppen eftersom Blades matte ville att han skulle övas i att bli hanterad. Han är ett riktigt charmpaket och det skall bli kul att följa hans utveckling framöver.  Här kommer lite ögongodis.

image45

Det var allt för denna gången. Ha det gott

H coh M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0