HUSSE & MATTE HAR ORDET

071221

Idag så gick vi på promenad i skogen och Daphne fick gå lös hela tiden. Hon älskar skogen med alla dofter och kunna springa i den takt hon vill. På ett ställe finns det en liten bäck och där sade vi hoppa och hon flög över och tittade busigt på oss från andra sidan. Då sade vi hoppa igen och hon hoppade tillbaka och så höll vi på några gånger. Vi övade även att hoppa upp på stenar , upp för en brant. balansera osv. Det finns mycket man kan träna i vardags miljön om man använder fantasin.

Det var en jätte mysig och rolig promenad så där på en vanlig fredags eftermiddag.

Blade och Marina kom upp senare på eftermiddagen. Denna gången så möttes vi inte utanför och gick en sväng först som förra gången utan Blade och Marina kom in till oss direkt. Vi fick då se en Daphne som var lite mer revir markerande. Daphne visade för Blade att här bestämmer jag och mig lyssnar man på. När detta var uppklarat så kunde de leka som vanligt.

Vi passade på och ha lite bordsträning eftersom vi nu har ett riktigt bord till låns. Blade skall ju också ställas nere i Göteborg.

Det känns så skönt att ha långledigt nu och kunna träna och ta lös promenader och njuta av att vara ute när det fortfarande är ljust. Tänk om det ändå kunde komma lite snö så man fick lite mer stämning på julafton........jaaa drömma går ju.

Ha nu en riktigt härlig ledighet alla ni och en riktigt ......

image146

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0