HUSSE & MATTE HAR ORDET

071228

Så var julen över och det känns rätt ok för oss.

Igår Torsdag var vi i Lidköping och shoppade lite. Daphne var med för lite miljöträning skull. Hon är så rolig när hon kommer med på stan , skall lukta på allt och gärna på alla människor med.

Efter detta åkte vi hem och lagade lite soppa med nybakat bröd (matfantasin är inte den största nu) och det smakade bra. Marina och Blade kom förbi och hundarna fick leka en stund och sen hade vi lite hanteringsträning. Det fungerade bra.

Blade hade varit på en utställning i Axvall och där blev han BIR och fick jättebra kritik. Framförallt hade han varit så himla duktig på bordet och gått så bra i ringen. Grattis Marina ....... det är resultatet av din träning.

På kvällen var vi på Kurs och idag övade vi inkallning med och utan störning. Vi jobbade också utifrån egna problemområden enskilt med instruktör. Detta var jättebra och vi fick bra tips på hur vi kan gå vidare med vår träning.

På söndag skall vi ut i skogen med kursen. Det ser vi verkligen fram emot. Vad vi skall göra är ännu hemligt men vi skulle ta med oss saker för olika sorters spår så det blir det. Alltid lika skoj att vara i skogen och jobba och vår Daphne älskar verkligen det. Kanske blir det ett viltspår=)

Ha det gott

M&H

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0