HUSSE & MATTE HAR ORDET

071102

Nu drar vi snart iväg till Växjö. Vi ser verkligen fram emot denna utställning eftersom vi vet det kommer mycket fina hundar och sen får vi ju även träffa uppfödarna till vårt troll. Ikväll blir det finputsning av päls och klor och tandvård=)

I veckan har det varit fullt upp. Vi har bland annat haft avslutning på vår aktiveringskurs. Vi fick diplom och utmärkelsen bästa viltspårsekipage. Det var ju jättekul. Daphne och Husse fick följande motivering till utmärkelsen.

"På små ben ,springer över stock och sten och utan tvivel letar hon ben. Ett ekipage med stor kompetens. Finns inga gränser för vad ni kan åstakomma. Mycket trevlig hund med förare som kommer gå långt om ni bara vill."

Igår firade vi Christers 30 års dag med att träna på klubben;) och sen delikat mat i form av hämt pizza=) och sen somnade matte i soffan klockan 21:00 hujeda mig vilka festligeheter va?

Det kommer bli en riktig födelsedags fest med alla vänner om några veckor så husse kommer få både roas och presenter. Just det ja på tal om presenter.....Utav släktingarna så fick han en upplevelse present......biltokig som han är gosse husse.

Han skall få åka till Linköping och lära sig köra riktigt utrustad rallybil och sen praktisera teorin med en riktigt rallybil och rally instruktör på bana. Efter detta blir det en "vita knogar" upplevelse då husse får åka med i rally tävlings tempo tillsammans med en rallytävlingsförare på bana. Allt skall filmas och visas upp för släkt och vänner. Av matte fick husse en bilmotor som skall sättas in i en befintlig opel kadett -76 kaross som han fick när han fyllde 25. Detta blir en rallybil som heter duga när den är klar=)

image99

Ha det gott alla och håll tummarna för oss i morgon.

M&H

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0