HUSSE & MATTE HAR ORDET

071115

Så har vi blivit med kurs igen=) Efter att precis har avslutat agility och aktiveringskursen så sprang husse ihop med en av instruktörerna på klubben som frågade om vi var intresserade av att gå fortsättningskurs den man tar innan Lydnad 1 .......Vi tänkte under dagen och åkte upp till klubben bara för att kolla......givetvis;) Vi kollade kursboken " Inkallning är så mycket mer" av Memea Mohlin och den verkaqde kalas bra. Så nu är vi med kurs igen fram till och med i början på januari.

Igår träningstillfälle ett på kursen så var det mycket kontakt träning. Gå runt i cirklar förbi andra ekipage. I början var trollet så busig och busade upp några av de andra hundarna men efter en stund (ganska länge) så lugnade hon ner sig. Det var också slalom träning runt korvar och hunden skulle följa sin ledare utan att ta korvbitarna. De körde också inkallning med mera. Verkar vara en bra kurs och en användbar grund som man inte kan få för mycket av.

I helgen är det handler kurs för Gerard O´shea som gäller och detta har vi verkligen sett fram emot. Likaså att träffa Rolf och Gunnel (Daphnes uppfödare) som också skall delta på kursen.

Det var lite kort från oss

M&H

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0