HUSSE & MATTE HAR ORDET

071005

I veckan som gått har  vi hunnit med en del olika saker. I Tisdags var vi på aktiveringskursen och där fick vi prova på rally lydnad. Det var en rolig grej och ett bra komplement att kunna ta till. Denna aktivering kan man ju också köra lätt på sin egen tomt och även inne om det krisar ibland. Det var lite svårt att tolka bilderna men det lär man sig väl med tiden. De gav oss en webb adress dit man kunde gå och skriva ut lite bilder så man kan göra sin egen bana hemma:) Tror adressen var

www.rallylydnad.se

image77

image78


I onsdags var vi ute en liten sväng i skogen med mattes syster och hennes minsta barn Tyra. Vi övade lite uppletande (av boll i strumpa: bra att ha i agilityn) och sen lite sök. trollet och Tyra tyckte det var jätte kul att leka detta ihop. Kurragömma är lika poppis hos hund som barn.

I går Torsdag så var vi uppe på klubben där vi hade stämt träff med Blade och Marina. Vi började med att gå slingan i skogen. Efter detta tränade vi lite på agility hindren och sen hade vi ringträning.

Blade ville inte alls träna detta idag. Det luktade alldeles för gott på planen så han ville hellre gå och nosa;)
Det blev dock lite hanteringsträning och den gick bra. Sen stod hussarna och mattarna mest och pratade och vovvarna fick träna lite passivitet. Vi bestämde att vi får göra ett nytt försök nästa vecka.

Ha det gott

M&H

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0