HUSSE & MATTE HAR ORDET

071028

Veckorna går så oerhört fort. Det är nästan så man inte hinner med. Vad har vi gjort då?

Förutom de vanliga promenaderna och lekstunderna så har vi varit på aktiveringskurs i Tisdags. Där övades det på inkallning och budföring. Uppgift för dagen var också att ha övat in ett trick. som man skulle visa upp......Detta hade ju vi glömt så det fick bli det gamla dansa tricket =)

Igår Lördag så var vi på agilityn. Vi byggde upp två olika kombinatiner och övade på dessa sen sattes de två ihop till en bana. Daphne var inte riktigt i form idag hon ville hellre vara med matte och lillmatte Saga. Hon tog sig dock runt banorna men med mycket godis och glada tillrops belöningar. Så är det med dagsformen, blir lite full i skratt att det kan vara med hundar precis som oss.....ibland vaknar man på fel sida;)

Husse fick verkligen jobba extra och han slet sitt hår för att få trollet motiverad. Jag matte såg att husse höll på att gå av på mitten när trollet först hoppar två hinder och sen galopperar  bort till matte. Husse kallar tillbaka henne och lyckas ta sig i genom tunneln och ett hinder sen är det dax igen att lunka bort till matte och kolla lite. Så här höll det på. Jag och Saga bestämde då efter att trollet kommit springandes för femte gången att vi gick därifrån och satte oss och fikade i klubbstugan annars skulle de aldrig komma runt banan=) För runt banan skulle Husse han ger sig aldrig...... Han hade fått många hejarop och applåder efteråt.... Plus lite små komentarer typ- många lägger ju en favvo leksak i slutet av banan......du kanske skall be att matte lägger sig där...osv

Jag måste bara säga heja, heja till Christer för att han är så duktig och jobbar så bra med trollet trots att hon är värsta mattegrisen. Det är inte lätt att försöka vara positiv och rolig när man känner frustrationen sliter i kroppen och när man vet att detta gick kanon bra sist vi var här och övade......

Nu är det snart dax att bulla upp för kalas. Christer fyller nämligen 30 år på Torsdag så vi skall ha släkten här idag och fira honom. På menyn blir det enklaste möjliga såsom en italiensk och en vanlig skinksmörgåstårta. Efter detta blir det lite glasstårta och kaffe. Vad han får i present kan vi ju inte berätta nu=)

Ha det gott alla ni

M&H

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0