HUSSE & MATTE HAR ORDET

070917

I helgen så firade Klubben 60 års jubileum och då var vi där och firade med en massa två och fyrbenta vänner.

Det var uppvisning i agility, lydnad och fårvallning. Polisen var också där och visade upp hur deras hundar arbetar och tränas. Det anordnades dessutom en rasparad. Vi var inte med i den men lille Blade fick dagen till ära representera rasen och det gjorde han med bravur. Det blåste dock ordentligt så han fick se till att värma sig mellan varven.

Vi gick omkring och träffade mycket folk både nya som gamla. Daffi skötte sig utmärkt och hälsade och tiggde godis och var riktigt charmig (Roligt för oss som vet hur blyg och osäker hon varit) Skam den som ger sig. Träningen börjar ge lite resultat. Efter två timmar så var Daphne rejält trött och vi tyckte att vi hade sett det vi ville. En mycket lyckad tillställning.

Vi hann också med en liten utflykt. Vi var vid Hällekis och deras stenbrott som är riktigt vackert att se på och ströva omkring vid.
 image74

Det växer mycket bok där och ljuset är förödande vackert när det silar ner genom lövverket.

image75

Självklart poserade trollet på några kort här är ett. Dagen till ära iförd en liten röd snusis.
image76

I morgon Tisdag så är det åter igen dax för aktiveringskursen. Det ser vi fram emot. På torsda skall vi ringträna och öva hantering tillsammans med Blade och hans matte inför deras debut på lördag. Helgen som kommer är spänningsfylld med både utställning på lördagen samt MH på söndagen. Det blir en trött liten pinne som ser dagens ljus nästa måndag=)

Ha det gott så ses vi

Kommentarer
Postat av: Jenkan & Leia

Jo, det stämmer nog. Vad roligt, bra förslag tycker ja. Leia är juh helt fantastic så det passar som handen i handsken!
Kramar och Svansvift

2007-09-17 @ 15:40:57
URL: http://www.jenkan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0