HUSSE & MATTE HAR ORDET

070920

I Tisdag så var vi på aktiveringskurs. Kvällen behandlande vardagliga aktiviteter. Vi fick prova på balans övningar, uppletning, gömma köttbullar under burkar, gå förbi köttbullar utan att ta dem , problemlösning osv. Dessa övningar tyckte Daphne var roligt.....verkade tycka detta var roligare än agilityn...... Mycket av sakerna kan man ju även göra inomhus och vem behöver inte lite sådana tips inför vintern=)

Idag Torsdag så var vi uppe på klubben och hade lite ringträning samt hantering tillsammans med Blade och matte Marina. Det är inte helt lätt att få en pigg liten kille som Blade att stå på alla fyra ben. Han är jätte duktig på sitt i a fall;) Detta lilla charmiga energiknippe kommer nog stjäla många hjärtan på utställningen i helgen. Vi skall hålla alla tummarna vi kan för dem.

Efter ringträningen så tränade vi lite på agility planen och hoppade över lite hinder och provade slalomen. Det är riktigt svårt men det flöt lite bättre idag men någon fart att tala om är det ju inte=) Det var ganska blött i gräset och det passar ju inte riktigt vår lilla dam så efter en stund så bröt vi och gick slingan i skogen istället. Efter detta åkte vi hem och erbjöd monstret en liten värmande brasa. Det börjar ju faktiskt bli lite ruggigt om kvällarna...och även på morgonen ibland. I Onsdags hade vi nästan 3 minus. Ja, ja....lite onödigt vetande

Ha det gott alla ni och håll tummarna för oss på lördagens utställning

M&H

Kommentarer
Postat av: Lisa

Här sitter vi nu och håller stenhårda tummar...go daffeli go...kramis tvåbenta familjen Wictorin Jonsson

2007-09-22 @ 08:55:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0