Utställning i Västerås

080420

Vi vaknade klockan 4:00 inte helt utvilade efter gårdagens strapatser och kvällens middag men tyckte det skulle bli riktigt roligt.  Halv åtta var vi på plats i Rocklunda och hittade vår ring och slog läger. Daphne och husse var inne och smygtränade och det såg riktigt bra ut.

Klockan nio körde allt igång och Daphne slokade med öronen och klippte med ögonen och gick in i buren och lade sig för hon var ganska så slö vid det här laget. Minsta lilla ljud utifrån så svarade hon med ett moffande inifrån buren. Vår lilla skrutt var inte på sitt bästa humör idag och hon kunde helt enkelt inte koppla av.

Husse och Matte blev sittandes och prata med Ingela och hennes man från Andeless kennel så för oss flög bara tiden iväg och plötsligt var det vår tur. Daphne börjar med att skälla ut både höger och vänster bords/ring dam. Sedan så börjar hon komma ihåg vad det är vi skall göra och husse och Daphne jobbar på bra med ställandet och aktivering i pauserna. Vi tyckte till och med att hon gick bättre idag.

Det som inte funkade alls bra idag var bordet. Hon slingrade sig och tittade på domarn som att hon var riktigt läskig (och vi som tycker att denna domaren är väldigt bra). Christer vände då på henne och höll henne över bröstkorgen och bakom rumpen och då gick det ok.

Efter detta krånglande så var vi ju säker på att få ett blått band men döm av förvåning när vi fick ett rött.(utställningsvärlden är inte lätt att förstå) I konkuransen blev vi placerade reserv utav 11 tikar.

Grattis säger vi till alla er som placerade er idag.

Vår kritik blev:

"Robust trevlig tik. Välformat huvud.Något brett burna öron. Torr fin hals.Kraftig kropp.Bra ben och tassar. Gillar ej att bli hanterad men tolererar det. Fria aktiva rörelser"

Det var allt från oss denna gången

Från en trött Daphne med matte och husse

image250

Kommentarer
Postat av: Tessi

Hej igen. Grattis till den röda! Va kul att det gick bra, fast hon krångla på bordet och humöret i obalans.

2008-04-20 @ 19:18:10
URL: http://blogtown.se/blog.php?id=shaggy1
Postat av: Ingela och Jan

Hejsan!
Äntligen hemma! Det har varit en lång dag, avslutade den med en volleybollmatch (som vi förövrigt vann. Alltid lika kul att träffa er och er lilla tjej. Vi får hoppas att vi ses snart igen kanske i Töreboda. Ha det så bra!
Kram

2008-04-20 @ 19:30:34
URL: http://andeless.se
Postat av: Julia & Gina

Hej på er!

Ni har mycket roligt på gång, skoj! :D
Blir också sugen på utställning men vi får snällt vänta till 17 maj..
Skönt att höra att det gick bra för er.

Ha det så bra & fortsatt lycka till på kursen! :)

/Julia & Gina

2008-04-20 @ 20:40:39
URL: http://ronelkasgina.blogg.se
Postat av: Myra o Hanna

Jag tycker att det lät som att ni hade en riktigt bra dag! Jag längar också efter att ställa ut nu! Grattis!

2008-04-21 @ 11:16:50
URL: http://minmyra.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0