Första gången

081202

På torsdag har vi tid hos vetrinären för första gången (Om man inte räknar vaccinationer då).

Daphne har harklat sig lite konstigt vid några tillfällen den senaste tiden och sen luktar hon illa ur munnen samt att hon inte äter riktigt  lika bra som hon brukar. Hon har också vid några tillfällen väckt oss för att kunna få gå ut och äta gräs. Feber har hon dock inte och den mesta delen av tiden verkar hon hur pigg som helst men så ibland så har vi fått en känsla av att det kanske är något fel med halsen.

Det vi tror är väl att det kan vara tonsillit (hur det nu stavas) eller om det är något som fastnat och retar henne i halsen. Tyvärr är det inte lätt att se ner i det där lilla gäddgapet. Hon gapar så gott hon kan men tungan hamnar ju ivägen och sen när man försöker peta ner den då får ju stackarn kväljningar (konstigt då).

På torsdag klockan halv fem får vi i a fall veta och det blir skönt. Bättre gå en gång i onödan.

Annars så har det mest varit lite promenader och trix träning och lite lydnad. Vi är ju så kurssugna men det har inte blivit någon kantarellkurs än och nu börjar det kanske bli lite försent;) Vi får väl sikta på något kul till våren igen.

I söndags så hade vi riktigt adventsmys här med släkten och detta passade ju vårt troll. Barn och pepparkakor.....vet inte vilket som är bäst;) Ganska mysigt denna tiden trots mörkret. Man går en promenad i kylan och sen kommer in och värmer sig framför kaminen (Daphnes älsklingsställe).

Ha det gott allihopa där ute

C&L&D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0