Medicineringen över=)

081215

Nu är medicineringen färdig och det känns så skönt och har gått otroligt bra. Inte en endaste gång har det krånglat. Den verkar också ha gjort verkan både vad det gäller lukten i munnen och gräsätandet samt aptiten. Att hon sen är som en tornado och hur pigg som helst hör väl också dit.

Idag började vi motionera lite mer igen. Nu måste vi gå och hålla igång riktigt varje dag så hon är i någolunda form inför söndagen då vi skall ha pinne träff igen. Ser verkligen fram emot detta. Denna gången skall förmodligen Viper med också, jätte kul. Kameran kommer med all säkerhet gå varm och sen kommer vi dela med oss utav bilderna här sedan.

Annars så är väl livet här hos oss som vanligt. Vi längtar efter lite ledighet och fira jul med släkt och vänner.

Vad vi känner sug efter dock är att få gå kurs eller planera in något annat hundigt=) Skulle vilja gå en spårkurs eftersom Daphne tycker det är så roligt. Hörde att det ev skulle bli något sådant snart på klubben men är lite skeptiskt till tiden och vädrets påverkan. Kan vara ganska maffigt med två -tre timmar i skogen med blötsnö och väntetider men vi får se om vi vågar chansa ibland blir det ju inte mycket vinter att tala om. Hon kan ju faktiskt ligga innanför jackan och värma sig när hon inte spårar. Det är ju en fördel med att ha en dvärghund och inte en större tunnhårig hund=)

Ha det gott

C&L&D

Sötnosen som alldeles nybakad familjemedlem





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0