Förberedelser=)

080620

Nu är dagen här.............den stora midsommardagen och vem tror ni har namnsdag idag jooooo matte. Det måste ju ingå en rad privilegier den dagen..........eller hur? (privilegierna kommer man nog på allteftersom).

Nu har man grundat med två koppar kaffe medans Daffi har legat och sovit i gästrumssoffan här bakom mig. planen är att ta tag och börja flytta lite bord och greja på altanen, plocka de stackars blommor man kan hitta.

Just det ja, självklart har vi tagit före bilder på bejbsen i familjen. Innan midsommar stylingen. Inte mycket fart i dessa två än=) Husse har ju sådan tur att det räcker med att han dansar förbi duschen så är han färdig stylad (orättvist det där).



Återkommer nog med bilder allteftersom vi gör framsteg här hemma. Måste ju prova mitt nya objektiv jag fick i födelsedagspresent=).

Ha det bäst

från Midsommar bejbsen

Här kommer efter bilder på daphne=)



Matte blev det inte så mycket med för en blom krans var inte att tänka på eftersom det inte fanns några blommor att hitta. Efter en stunds letande så hittades det en prästkrage som fick sitta bakom örat. Det var i a fall någonting=)

Maten blev toppen god se själva.



Det tyckte även de fyrbenta



Nu är midsommarnatten här klockan är 1:28 och det har varit en trevlig kväll hemma någonstanns här i Sverige.

Sov gott allesammans

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0