Midsommarhelgen är över

080622

Nu är midsommar över för denna gången.

Gårdagen förflöt ungefär på detta vis här hemma:
Vi såg till att äta lite mer traditionell mat med sill(så man har firat på riktigt också=). På eftermiddagen/kvällen fick Daphne åka ut på landet och leka med Putte (jack russel) medans husse och hans lika bilälskande kompis grejade med en bil.Matte med väninnor roade sig på den lokala logdansen ute på landet med några tusen andra danssugna.

 Träffen med Putte var nog Daphnes höjdpunkt på midsommarhelgen. Hon skulle bara  älska att bo så med skogen och gärden inpå knuten. Kunna springa lös hela dagarna och undersöka sorkhål och leta efter andra spännande saker. Så träffa Putte får vi se till att göra snart igen.

Nu går då livet tillbaka till lite mer ordnade former. Ikväll skall vi sätta oss och göra en skriftlig utvärdering av försvarsmakt kursen för vi skall på en återträff i morgon och utvärdera den. Vi skall också ta tag i lite agility tränig i veckan för nu har det varit lite dåligt med det en period. Helgen som kommer så är det även tvådagars utställning i Borås. Det är en hel del hundar anmälda så det blir skoj att träffa lite kändisar igen. Nu skall matte greja iordning lite här inne. Husse finputsar det sista med husvagnen. Sedan blir det en långpromenad.............skönt för både två och fyrbenta.


Ha det gott

C&L&D



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0