Äntligen.....

080307

Så verkade Daphne tycka när vi kom upp till klubben igår.

Vi har ju hållt oss ifrån klubben under löpet men igår åkte vi upp på torsdags träningen och kände på det lite igen. Vi började med att gå slingan. I slutet på slingan så ligger ju agility planen så vi sa att vi kilar in och testar och ser om trollet kommer ihåg något från höst kursen.

Vi kopplade loss henne och hon gick igång direkt. Daphne var full av energi. Husse han knappt fixa till hindren förens hon satt vid hans sido och tydligt visade att- OK NU KÖR VI.

Husse satte Daphne i position och hon tog två hinder på raken sen direkt in i långa svängda tunneln sen över nästa hinder och sen korta raka och sen dubbel hopp och sen genom däcket. Hon var helt klockren. Tvekan som fanns under hösten för tunnlarna var som borta och vilken fart och glädje.

Nu känner vi oss super laddade inför denna säsong. Vi är ett gäng som skall försöka träna tillsammans och hjälpa varandra att komma vidare , sen får vi väl se om vi kanske kan dra ihop till någon liten klubb tävling.

Husse tränade lite även på lydnadsplanen. Vi körde platssittnig som vanligt istället för plats liggning. Det gick väl si så där. Bra träningssituation är det i viket fall.

Lägger ut några bilder från kvällen. Inte bra kvalite men i a fall. Provade även nån utställnings pose men hon var så laddad och sprätter iväg alldeles för långt med bakbenen, hon ser för rolig ut när hon vet att hon skall stå still men samtidigt har så mycket bus i kroppen så man riktigt ser hur det spritter.

Vi tycker också att vi har börjat märka skillnad i hennes kropp efter foderbytet samt långpromenaderna. Vi tycker hon har börjat muskla på sig lite mer. Nu väger Daphne 5.5 kg och till sin höjd (30-31cm)så tycker vi det är ganska lagom för hon ser inte för stor ut utan bara lite mer kompakt.
 
Ha det gott

M&H&D

image186

image187

image188

Kommentarer
Postat av: Linn

Så bra hon ställer upp sig!! :D

2008-03-16 @ 17:49:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0