DP-träff

080329

Vi fick att mail från Sara och Santos i skövde som undrade om vi ville komma och vara med på D:p träff och självklart ville vi det=) Vi bestämde att vi skulle träffas Vid Ryds Ängar i Skövde. På träffen skulle också Patrick och Aston vara med tillsammans med Husse och Matte.

Vi träffades vid parkeringen och släppte alla hundar när vi kommit in i skogskanten. Patrick fick dock behålla kopplet på för han tycker det är lite för kul att spåra iväg och vill inte alltid komma tillbaka när husse och matte vill. Ryds Ängar var verkligen ett toppen ställe att gå på. Snön låg vit på backen men det bekom inte hundarna utan de sprag runt och lekte. Det var verkligen fullt ös.

Vi skrattade gott åt lille Aston . Han hade lärt sig att hoppade han upp på saker så fick han godis och titt som tätt så hittade han alla möjliga saker att klättra upp på en del mer stadiga än andra men upp skulle han.

Godingen Santos blev hel förtjust i daphne han sprang efter henne hela tiden och snäll som hon är så lät hon honom hållas. Han är ju fortarande en pojkspoling i hennes ögon;)

Tack för denna hel trevliga träff. Vi hoppas vi får göra om det snart igen(när strumpor och skor har torkat;) Det var jätte kul att träffa er allihopa och era charmiga hund killar. Ha det bäst.

Christer, Linda & Daphne

Lite bilder från dagen


Snöbus
image198


Buskillar
image199

Balans på sten Daphne Aston & Patrick

image200

Patrick

image201

Aston och Santos Busdansar

image202

Daphne

image203

image204

Allihopa

image205

Patrick och Aston

image206

Vart är godiset
image207


Daphne & Santos
image208


Ååååh vad roligt det här är

image210

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0