Lilla Stockholm

080322

Så var vi då hemma igen efter en snabb visit i Stockholm.

Vi började med att göra oss hemma stadda på hotellet och det var verkligen inte svårt så mysigt som det var där=)

image196

Efter detta så var det dax för lite middag och Daphne följde givetvis med. Husse åt en god baconburgare med hemmagjorda klyftpotatis och chili bearnaise. Matte tog grillad biff med likadana klyftisar och rödvins reduktion samt tryffel bearnaise. Till detta fick vi också god sallad och  grillade chiabatta med olivolja och flingsalt. ja... ni hör ju hur delikat detta var. Daphne fick allt en och annan baconbit så hon var också nöjd. Inne i resturangen så hittade hon också en liten kill kompis i black and tan Chihuahuan Champagne på 1.5 kilo.

Efter maten tog vi en liten promenad och sen gick vi till vårt rum och låg i sängen och myste och tittade på film.

Morgonen efter började med frukost buffe som var riktigt smarrig och sen begav vi oss till mäss hallen. Väl där utanför träffade vi en härlig pratglad kvinna med tre taxar från Stockholm som erbjöd matte att gå in gratis eftersom det var en person per hund som kom in. Matte tackade så mycket och köpte ett program som tack för den vänliga gesten.

Vi kom fram till vår ring och vi var först på plats och kunde tjuvträna både i ringen och på bordet. Efter ett tag började folk komma och fylla på runt ringen. Ingela från Andeless kennel hamnade bredvid oss och det var kul att träffas och få prata med henne igen. Hon hade flera hundar att ställa så vi hjälpte henne med att fota när hon var inne i ringen. Daphnes halvsyster Ziri med matte Malou var också där och det var kul att jämföra likheter mellan systrarna. Vi träffade också några andra från min pinne forumet och det är alltid lika roligt.

I Daphnes klass var det åtta hundar. Daphne skötte sig toppen och ställde sig  riktigt snyggt. Hanteringen gick jätte bra på bordet och det blev till och med mätning. Så är det när man har en reslig dam;) Idag fick Daphne den bästa kritik hon fått någonsin tror vi. Det enda som var frustrerande för domaren var hennes gång som inte var bra trots att hon fick flera försök. Detta måste vi nu ta tag i. Vi behöver få upp tempot så att hon sträcker ut.

Vi är i vilket fall jätte nöjda med dagens resultat som blev etta i kvalité samt fjärde plats i konkurrensen.

Daphne har varit som en dröm hela dagen. Hon har sovit en hel del och då hon inte har sovit har hon charmat schnauser tanter (som satt bakom oss) samt suttit mellan oss på bänken och kollat in konkurrenterna. Hon är verkligen guld värd vårt lilla svarta charmtroll.

Kritiken finns att läsa på hemsidan under resultat. DAFFELI´S HEMSIDAimage197

Grattis till alla er idag som har kämpat i ringarna.

Ha det gott från oss ( Nu skall här gå tränas;)

Christer, Linda & Daphne

Kommentarer
Postat av: Tessi

GRATTIS! Va kul att det gick bra. Nästa gång tar ni dem och blir BIR tror jag. Daphne är ju så läcker och ni kan verkligen visa upp henne.

2008-03-22 @ 17:08:45
URL: http://blogtown.se/blog.php?id=shaggy1
Postat av: Julia & Gina

Grattis! Vilken strålande kritik! Låter som att här kommer plockas CERT när även gången blir toppenbra. ;)

2008-03-22 @ 17:45:47
URL: http://ronelkasgina.blogg.se
Postat av: Ingela

Hejsan!
Tack för supertrevligt sällskap, och tack för att jag fick hjälp med fotograferingen, ska sätta mig med uppdatering nu.
Lycka till med träningen, hoppas vi ses snart igen.
Ingela med resten av gänget.

2008-03-23 @ 08:30:44
URL: http://andeless.se
Postat av: Malo o Ziri

Grattis till bra resultat o kritik trots strul med gången. Det går ju att träna så det kan bara bli ännu bättre. Hade önskat vara kvar o se Daphne i ringen men dels löpte Ziri o dels hade jag ett påskbord med släkten som väntade. Jag är jättenöjd med en 1:a igen eftersom Ziri är supermaxad i storlek o en annan domare hade lika gärna kunnat diska henne. Fast det verkar ju finnas nåt som uppväger eftersom hon blir placerad. Mest nöjd är jag att hon lär sig ta det lugnt bland en massa folk o hundar o till o med låg o sov på sin filt bland ett gäng salukis. Om det blev nåt kort på Ziri i ringen så skulle det vara jättegulligt att få det på min mail if possibel.
Ha en fortsatt bra Påsk o ett GRRRnosande till Daphne från Ziri

2008-03-24 @ 12:52:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0