helgen som gick=)

080525

Igår cyklade husse viken runt tillsammans med mattes systers man Pelle. Matte Linda och mormor hade då chansen att få låna Tyra en stund vilket vi mer än gärna gjorde. Vi bestämde oss för att ta en promenad ner till hamnen och äta glass och titta på båtarna, Daphne och mormors hund Ayla fick självklart följa med.

Tyra var inte nöjd med sin glass så hon ville ha moster Lindas istället.

image341

Vi satt där en bra stund och tittade på båtar och fåglar och pratade med folk. På vägen hem gick vi genom stadsparken och där finns det en vacker fontän som Tyra ville titta närmare på, vatten är ju så kul=)

image342

image343

När vi kom hem från stan igen så hade pappa Pelle och Christer kommit hem igen. De hade cyklat hela rundan på under tre timmar.....bra gjort killar. Det blev ett kärt återseende för Daphne så obligatoriskt välkommen hem gos var på sin plats.

image344

image345

Idag söndag så var vi uppe och tränade lite agility. Idag hade vi med kameran och lyckades fota en del moment. De flesta momenten går bra men vippen är Daphne fortfarande osäker på så där får vi öva vidare. Vi måste också bli säkrare på kontaktfälten. Ibland har Daphne för bråttom när hon är taggad och hoppar förbi kontaktfälten både på upp och nervägen. Därför har vi börjat träna in vänta samt att vi belönar med godis på kontaktfältet.

Starten
image346

Balansen

image347

Hopp
image348

Tunnel
image349

Hopp
image350

vippbrädan

image351

Ahindret
image352

image353

Det känns som att det händer en hel del nu med Daphnes säkerhet i agilityn och vi märker att hennes självförtroende har ökat samt att hon tycker det är så roligt att träna. Vi kan nu skicka henne före in i tunnlarna även om vi är ganska långt ifrån. Släptunneln tar hon med väldig fart och man ser när hon kommer ut ur tunneln hur hon vänar på att få bollen kastad=)

image354

Agility är TOPPEN =)
image355

Det var allt för idag ha det gott

C&L&D

Kommentarer
Postat av: Julia & Gina

Härligt det ser ut!

Skönt att Daphne tycker det är så roligt, det syns verkligen på henne. :)

Såg i er planering att det var utställning snart - vi håller tummar & tassar för er här hemma. Lycka till!

Ha det bra

/Julia & Gina

2008-05-25 @ 17:11:37
URL: http://ronelkasgina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0