Lite blandad kompott=)

080520

Har ju inte uppdaterat på ett tag men så är det ibland. Tog lite härliga bilder vi ville dela med oss utav när vi hade matte Lindas syster barn Tyra på tre år här.

image326

Daphne är väldigt förtjust i barn i allmänhet men Tyra och hon har något alldeles extra speciellt. Tyra leker på ett sätt som daphne älskar. De springer och busar och upptäcker saker ihop och man ser att de verkligen förstår varandra. Tyra har alltid haft bra hand med Daphne och hon kan lätt komendera henne att både sitta, ligga, stanna osv de gör detta som en lek=) Vem vet , vi kanske har en framtida handler i lilla goa Tyra;)

Vill du ha bollen?

image318

Varsågod........hämta

image319

Bra
image320

Vill du busa mer?

image321

Åh vad kul

image322

Nu springer vi lite också

image323

Vad har du hittat där?

image324



Tyra din lilla solstråle vi är så glada över att ha dig i vårat liv............puss på dig lilla penntrollet=)

image325

Vi har också hunnit med att öva lite agility. Sist så åkte vi upp när det regnade lite bara för att träna även i sämre väder. Vi gick in på planen och tog på agility halsbandet och husse frågade matte om belöningskorven. - Den har väl du sade matte. -Nej sa husse =)

Okej vi hade inte med något godis samt att det regnade. Ok.....hur skulle detta gå. Husse lade till sig med den gladaste stämma matte hört på lääääänge;) och gissa om det funkade=) Johoooodå...... Daphne for som en liten vante över hindren, genom tunnlarna och balansen och A hindret, till och med släp tunneln tog hon utan gotta utan bara den gigantiska candyn husse=) Regnet bekom henne inte heller. Detta kändes som ett stort framsteg så nu kommer vi nog anmäla oss till vår första agility tävling som de anordnar senare i sommar på klubben=)

Det var allt för nu........ I morgon är det ju försvarsmakt kurs.........det blir kuligt värre.

Ha det bäst

C&L&D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0