Nu börjar det allt bli lite höstigare

080917

Nu känner man allt om morgonen och kvällen att det börjar bli lite kyligare. I helgen var det dock riktigt fint väder och det passade ju bra när Viper var här igen på besök. Nu har han hunnit bli hela tio veckor och ena örat har ställt sig helt upp.

Daphne och Viper lekte som bara den ute. De sprang och busade i det fortfarande väldigt gröna gräset. Vi hann allt med att ta en hel del kort på Viper också, det gäller att passa på för valptiden går ju så oerhört fort.

Annars här hemma så tränar vi på med lite fotgående och det börjar det gå riktigt bra så det gäller att börja träna under andra störningar nu. Daphne har även börjat löpa så livet är inte riktigt lika roligt som vanligt. Inga lösa promenader osv=) Hon sover mycket och då hon inte sover står hon vid dörren och gnyr och vill ut och kissa och lukta och leta efter kavaljerer;)

Här kommer lite kort i a fall på Viper

Visst är han helt bedårande












Ha det gott

C&L&D

Kommentarer
Postat av: Týson & Boriz C/o

Hej på er!



Har glömt att säga grattis till nytillskottet =) Passar även på att säga vilka underabara bilder.. Snabbt saknar man åter valptiden snyft snyft Hoppas allt är bra med er annars och hoppas vi ses inom framtid..



Kram från oss i Malmö

2008-10-12 @ 23:57:04
URL: http://www,miketyson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0