hann ett inlägg till idag=)

090404

Nu är klockan 23:30 och man har hunnit avverka en super god grillbuffé och sett Robinsson.

På dagen idag så har vi hunnit med att greja i trädgården och plantera vårfint i ute krukorna. Vi har också slipat och oljat trädgårdsmöblerna. På förmiddagen var vi uppe på klubben och gjorde lite ideellt arbete=) samt träffade Marina , Sara Blade och Spike och fick även träna Daphne lite i det underbara vädret=)

I morgon är det dax för spårkurs igen och det skall bli så roligt. Ser verkligen fram emot att få se hur spårningen går imorgon.

Just det ja........... I förra inlägget kom vi ju av oss lite angåen de detta med tillökning. Svävade ju ut i annat istället;)

Vi vet att vi skall skaffa en hund till. Det kommer bli en dvärgpinscher och allra helst skulle vi då vilja  ha en valp efter Daphnes kull syster Dina eftersom vi tycker hon har så mycket egenskaper/ utseende mm som vi gillar samt att vi har sådant förtroende för Gunnel och Rolf som har Kennel Ronelka´s.

Om detta blir verklighet eller när det vet vi ju inte men det är så våra tankar går. Så nu vet ni hur det ligger till med det=)

Nu skall vi snart släcka ner och krama kudde så att man är utvilad och redo inför mogondagens bravader.

Ha det gott alla

C&L&D

Kommentarer
Postat av: Anneli, Nisse och Selma

Hoppas att spårkursen gick bra idag! Vi hade en jättebra dag. Hoppas ni får en liten "pinne" till! Ni ska veta att två hundar är MER än DUBBELT så roligt! Håkan (vår husse) trodde inte på det innan vi skaffade en till (Selma) men nu håller han med.

2009-04-05 @ 20:28:46
URL: http://www.nogg.se/selmaonisse

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0