Hej=)

090407

I söndags hade vi spårkurs igen. Det var lika intressant och lärorikt denna gången. Det var inte bara vi tvåbenta som var förväntansfulla när vi kom fram till skogen=)



Idag fick vi gå ett eget lagt spår och ett spår med okänd läggare. Det spåret som husse gått själv gick sådär. Daphne missade en apport samt i slutet så hade husse råkat lägga spårslutet i en gödselstack=) Ja, det är säkert och vad var godare att smaska i sig då. Jooooo............kaninskit=)



Andra spåret tog Daphne mycket bättre men vinden gav rejält med utmaning eftersom den vände och virvlade runt. Vi missade en apport men kom fram till slutapporten helt genom att litat på Daphne för detta spår var inte snitslat så vi var tveksamma under spårets gång om vi gick rätt.......men som sagt lita till din hund=)

Det var ytterligare en trevlig dag i skogen med trevligt sällskap. Vi ser fram mot nästa tillfälle.

Idag Tisdag så har vi jobbat lite i trädgården och sedan har vi gått på skogspromenad tillsammans med Anneli och radar paret Cilla och Bosse. Idag var också Titti och hennes syster med tillsammans med chihuahuorna Babe och Boss. Hundarna hade verkligen ur härligt i skogen och vi bestämde att detta måste vi göra snart igen=)

Det var lite snabb uppdatering från spårhunden Daphne med flock=)


Kommentarer
Postat av: Anneli, Nisse och Selma

Vilken snygg spårsele! Sån ha vi med... Ska spåra tidiga tiden på fredag så att jag hinner till tipspromenaden. Ses vi då??

2009-04-07 @ 20:53:17
URL: http://www.nogg.se/selmaonisse
Postat av: Julia

Åh så skoj med spårkurs! Hade vi också gärna gått.. Får hoppas att det dyker upp någon nån gång. =) Allt bra med er annars?



/Julia & Gina

2009-04-13 @ 09:50:20
URL: http://ronelkasgina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0