Fanny 5 månader

090809

Nu har Fanny hunnit bli hela fem månader och då måste vi ju uppdatera med lite kort=)

Än så länge så är det valptider och vi tränar inte värst mycket. Vi övar mest kontakt. Fanny har lärt sig att tittar man i ögonen då är det stor chans att man får gotta. Det underlättar ju inte ställandet kom vi på=) Då ville hon ju vända huvudet och titta husse eller matte i ögonen för att få belöningen. Ja sannerligen detta med hunderi är inte helt lätt.

Näst helg blir det fullt schema. På lördagen skall vi gå på valpkurs tillsammasn med uppfödarna till både Fanny och Daphne. Jätte kul skall det bli.

På söndag blir det pinne träff här hemma hos oss och nu skall vi även få se Ida och Christoffers lilla bebis , det ser vi verkligen fram emot.

Annars så är nu semestern slut för denna gången. Hur kan man sammanfatta semestern -09. Regn och lite mera regn kanske=) Visst regnade det mycket men ändå så har vi fått myket gjort. Vi har rest runt en hel del och hunnit träffa många nära och kära så vi skall inte klaga. Sol och bad fick vi ju i thailand så det lever man ju fortfarande på.

Sen måste vi ju komma ihåg att denna tid som kommer nu är ju Daphne och mattes favorit tid nästan. Svamptiderna=) Vi har redan varit ute flera gånger och plockar och Daphne blir lika glad som matte när det hittas svamp men roligast är nog ändå att gå och bara få lukta på allt gott i skogen.

Nä nu tar vi Fannys fem månaders bilder, det blir en hel hög så får ni se vad fint vi lärt in kontakten och förstört ställandet;)







Ha det så gott och ta vara på solen

C&L&D&F

Kommentarer
Postat av: Julia och Gina

Oj vad fort tiden går!



Hon är så fin lilla Fanny, och ställandet är ju perfekt, särskilt på sista bilden när Christer står lite framför henne! =)



Ha det så bra, hoppas att vi ses snart!

2009-08-09 @ 22:45:52
URL: http://ronelkasgina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0