Fortfarande semester=))

090803

Var har vi då hållit hus den sista tiden????



En ledtråd till kanske=)



Vi har varit på västkusten i Christers mamma och mans båt. Vi har fått känt på båtliv, salta vindar och härlig sol. Vi har gått klipp promenader och ätit röktfisk och glass. Det har varit jätte mysigt att bara strosa omkring. Det har varit full rulle på båten med tre pinnar och så kom maria och magnus och hälsade på. Det blev många goda skratt och samtal. Detta är verkligen semester.

Lite bilder från detta:

Bua hamn








Vi vill följa med på promenaden


Skeppshundarna=)




Daphne på klipporna




Vad är detta?


Just det=)



Daphne Träslövsläge


Viper träslövsläge


Christer träslövsläge


Tack så mycket Anne och Christer för dessa härliga dagar vid båten=)

Efter detta så åkte husse och matte med Maria och Magnus till Ullared för första gången och då kan vi snacka om Ullared i skarpt läge det var fullt överallt men ........ack den som ger sig. Vi klarade det galant=) Vi handlade en hel del och hade riktigt skoj också.........

Efter detta så åkte vi till Anne och Christers villa utanför Borås och fick god mat och tillbringade vår tid där fram till söndagen då vi styrde kosan hem igen. Ja, just det ja............vi hann ju klämma in U2 konsert på lördagen;) Det var en fantastisk futuristisk upplevelse med denna scen ljud och ljus show och det bandet kan konsten att underhålla. Vilken musik, alla gamla klassiker varvade med lite nya grepp...........underbart det var vad det var.

Nu känns det skönt att vara hemme och få lite vanliga rutiner igen. Nu är batterierna laddade inför hösten=)

Ha det gott

C&L&D&F

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0