Stor uppdatering=)

090822

Nu har vi inte uppdaterat på länge fy skäms. Kanske kan man tro att vi inte gjort så mycket , men det har vi ju ändå=)

I Lördags så var tillfälle ett på vår valpkurs efter Barbro Börjessons bok Valpskolan. Kursen anordnades av Daphnes uppfödare Gunnel och Rolf och det var valpar från deras senaste kull och så vi med Fanny. Kursledare var Eva Andreasson. Denna gång gick vi igenom stegen hantering och följ mig. Fanny tyckte det var roligt men också väldigt tröttande. Hanteringen måste vi öva mer på nu igen. Det gik väldigt bra innan vetrinären men hon blev nog lite skrämd då. Det är bara att fortsätta träna, ofta. Imorgon är nästa kurstillfälle och det ser vi fram emot.



I Söndags så hade vi pinneträff. Denna gången var det två nya individer med. Therese och Jonatans lille Plexus 13 veckor och sedan en underbar tvåbent valp=) Lille Arvid , (stort grattis till mamma Ida och pappa Christoffer för er lilla guldklimp=) Vi grillade korv, övade lite hantering och sen en massa bus och lek. Vi planerade för en träff snart igen och då tänkte vi spåra lite. Tack alla för att ni kom , det var lika trevligt som vanligt. Fanny och Santos fann varann verkligen denna träffen och kunde inte låta varandra va en sekund. Vi får väl se vad Viper säger om detta;) Klart det är svårt att stå emot goa Fannsan=)

Lite bilder från träffen:





Fanny och Santos= buskul=)




Plexus=)













Underbaraste Arvid=)









Det var lite från träffen=)

Annars då? Jo i Torsdag så anordnade klubben vind och ljudmarkerings träf. Självklart var vi tvungen att åka på detta=) Daphne älskar ju allt sånt. Vi var ett gäng som följde med bla Carina med viktor Anna och jag tror det var Zafira och Marina med Spike och några till=) Det var en rolig träff och hundarna verkade tycka om det.

Just det Matte har anmält sig och Fanny till sin första kurs på klubben. Det blir en allmänlydnads kurs 1 den kändes välplanerad och kan nog vara mycket allmän nyttig.

Lite utdrag ur kursplanen:

Vi kommer under kursen att jobba med:

•-         Kvarsittning

•-         Möte med andra hundar

•-         Sitta tyst i bil

•-         Gå fint i koppel

•-         Hantering/visitation

•-         Inkallning

•-         Stoppkommando

•-         Passivitetskontroll

•-         Nosaktivering

•-         Kontaktövningar

Jag tyckte detta verkade jätte bra. Roligt är också att detta är Marina , Anna och Carinas första kurs och jag ville så gärna gå för dem och förhoppningsvis kanske det kommer allmänlydnad 2 och 3 också.

Detvar lite från oss.

Ha det så gott, här lyser solen och man får passa på att njuta=)

C&L&D&F


Kommentarer
Postat av: Anneli, Nisse och Selma

VILKA FINA BILDER DU TAR LINDA!!! Blir sååå imponerad! Men det är klart, det är ju fina motiv oxå ;-)!

2009-08-22 @ 22:44:02
URL: http://www.nogg.se/selmaonisse

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0