Helg med nära och kära=)

090607

Denna helgen har det varit fullt upp på ett positivt sätt. Vi har haft alla syskonbarn här och en mängd aktiviteter=). Det har varit fantastiskt roligt.

Fanny har fyllt tretton veckor och hon utvecklas hela tiden. Nu har hon börjat skälla och vakta lite när det knackas på dörren. Jo då ......så är det. Hon börjar bli stor nu, tycker hon=)

Lite bilder:







Idag söndag så bar det iväg tillsammans med tyra och saga, husse, matte och de två fyrbenta till Vänersborg och utställningen där. Gunnel och Rolf var där och mötte upp för de skulle ställa Immo. Matte fick vänta utanför och miljöträna med Fanny för hon var för liten för att följa med in, men det visste vi ju. Det var riktigt trevligt att sitta där och prata med människor som kom förbi=)

Resultatet för Daphne och hUsse var en tvåa. Den australienske Wayne Burton hade mycket bra att säga om Daphne men så har vi ju korset som åker upp när hon går samt att hon inte tycker om att vara på bordet. Sååå summan av kardemumman är väl att det är som det är. Hon ser ut som hon gör och gillar inte detta med utställning särskilt mycket. Hon är vår guldklimp ändå och vi har annat roligt som vi kan göra tillsammans. Gunnels och Rolfs Immo fick en etta och det var ju kul. Ronelkas Fjodor fick också han en tvåa som Daphne.

Det var jättekul att få träffa alla igen. Tiden går så fort mellan gångerna. Gunnel och Rolf ville ju också få se lilla barnbarnet Fanny så det gjorde dom. Hundarna fick leka en liten stund eller ja. Fanny och Fjodor lekte och Daphne var polis så inte han eller Viper var för tuffa mot hennes Fanny.



Efter lekoch pratstunden så bjöd husses mamma Anne och Christer på picknickfika. Gissa vad som plockades fram???? Jo, en prinsesstårta som var hur god som helst och hemmagjord dessutom. Smakade extra gott på en gosig filt. Tack så mycket för fikat och framförallt för kaffet eftersom vi inte fick med eget;)

Kort på härliga Viper


Vi bestämde att vi skulle åka ner under midsommarhelgen och få titta på Gunnel och Rolfs J-kull. Det skall bli såå roligt att få se de små liven live. Förhoppningsvis kommer även Fannys uppfödare Gun och Leif dit då. Det blir nog ett kärt återseende för Fanny.

Det var lite kort från vad vi gjort i helgen. Just nu ligger en super trött Fanny i knät och sover och Daphne ligger i Gästsängen bakom mig. Det tar på hundarna att vara på utställning.

En bild på våra underbara tu


Ha det gott alla ni

C&L&D&F

Kommentarer
Postat av: Anneli, Nisse och Selma

Jag vågar inte kommentera här längre... det är ju så pinsamt när det blir X 10.... Hoppas lilla fanny är med imorgon kväll???!!!

2009-06-10 @ 22:42:50
URL: http://www.nogg.se/selmaonisse

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0