Midsommarhelgen

090621

Hela helgen har varit fylld med sociala aktiviteter. Midsommarafton firade vi på bondgård tillsammans mrd släkt och vänner med allt som hör till. En massa männikskor i blandade åldrar och god mat, lekar och dans kring stången=) Vi sov i husvagnen och hade det super mysigt. Midsommardagen vaknade matte i ottan och kokade kaffe och sedan bar det av på promenad tillsammasn med husse. På vägen hem så började det ösregna så vi vart alldeles genomblöta. Det är inte så farligt eg för när man väl är genomdränkt så kan det ju inte bli värre så att säga. Resten av midsommardagen fördrev vi hemma i lugn och ro.

Idag på söndagen så styrde vi kosan mot Gunnel och Rolf. Vi skulle hälsa på deras sju veckors valpar. På plats var också Fannys uppfödare Gun och Leif och de var så glada att få se henne igen. Hon har ju växt en del på dessa veckor.

Det bjöds på god mat och fika ( Tack så mycket, verkligen super gott)och vi hann med att prata och uppdatera vad som hänt sen sist vi sågs. Det var en hel hög hundar och valpar på en och samma gång men det gick hur lungt som helst. Fanny tyckte det var spännande med några som var mindre än henne. Dina var fantastiskt tålmodig och brydde sig inte alls om alla hundar och tvåbenta som ville hälsa på hennes valpar. Det var också väldigt roligt att se alla syskonen ur D-kullen samlade.

Lite bilder från dagen





Fannys mamma Dixie


Fanny Dixie och Daphne


Fanny och Dina mamma till J kullen


Några utav godingarna i J kullen




Tyra och Saga var med och fick gosa med de små


Just det ja=) Fanny är nu 15 veckor här kommer veckobilderna





Vi leker både på att stå och gå nu inför rasspecialen i Köping=)





Fanny tycker denna träningen är jättekul och hon vill inte sluta träna men det är ju det som är det fina i kråksången. Träningen skall vara kort och skitrolig och vi bestämmer när=) Skall bli skoj att visa henne i Köping och se hur hon tycker det är med utställning.

Vi avslutade helgen med spa för att skämma bort Daphne lite. Det vart kloklippning, duschning torkning framför brasan samtidigt som hon fick massage. Lite fördelar skall man ha när man är äldst=)

Det var lite från vår helg. Ha det gott alla.

c&l&d&f

Kommentarer
Postat av: Anonym

Verkar som ni har en till stjärna i familjen. Vilken snygg stil hon o husse har. Skulle förvåna mycket om det inte blir superfin debut i ringen.

2009-06-21 @ 23:36:21
Postat av: malo

sa alltså malo

2009-06-21 @ 23:37:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0