Miljöträning

090611

Idag har vi varit uppe på klubben och miljötränat=)

Vi gick slingan först och sedan satte vi oss och drack kaffe bland alla hundar och människor. Bra träning för både Daphne och Fanny. Fanny skällde lite till en början men sen insåg hon nog att dessa hundar även om de är stora är ganska spännande och inte alls farliga. Hon gick efter dem och nosade i smyg. Det är sååå bra träning att bara åka upp och vara där.

När husse och Daphne gick in på möte så fick även Fanny öva sig på att vara själv i stora världen. Vi gick omkring bland hundar och tvåbenta. Två kvinnor med pudlar blev så förtjusta så vi stte oss ner en stund och pratade och Fanny var framme och hälsade och blev klappad på. Hon fick beröm för sin lena och mjuka päls och hon har faktist väldigt härlig päls. Deras två lurviga pudlar var urcharmiga och de busade alla tre tillsammans. Viktigt det där att de första hundarna är trevliga som man träffar när man är en liten valp. Så dessa två var riktigt bra övningsobjekt=)

Vi passade också på att öva lite på namnet och kontakt och detta har gått riktigt lätt för hon är så matmotiverad. Hon kan göra allt för en liten godisbit. Fanny har nu också övergått till att sitta i egen bur och det har också funkat kanon. Hon gnäller i några sekunder först och sedan så är det lugnt.

Vi var uppe tidigare i veckan och tränade med Daphne och ni må tro att hon gillade när hon fick hela uppmärksamheten. Kanske kan det också vara positivt med att ha två hundar. Det blir lite speciellt med att få egen tid. Det övades fot, stanna kvar ställande under gång och lite apportering. Fanny fick också vara med lite på apporteringen, men hon förstår ju inte riktigt vad det är vi gör;)

Lite bilder från träningen =)

Sitta i utgångsposition, eller nästan i a fall;)


Fot


Tempoändring


Ställande


Ligg


Belöningsbus


Fanny entrar busleken


Husse är sååå skoj=)


Springa är det bästa som finns


Dubbelhandling;)


Godbitarna=)

Kommentarer
Postat av: Sara & Santos

vad fina dom är tjejerna! himla kul att träffa dom idag!

Tack för en trevlig dag!

2009-06-14 @ 16:51:30
URL: http://saantos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0