Miljöträning

090604

Idag skulle matte ha ett möte uppe på klubben så vad kunde då vara bättre för Fanny än att följa med och miljöträna=)

Fyyyy vad läskigt det var att vara ute i stora världen alldeles själv, Inte hade man med klippan Daphne heller utan alldeles själv fick man åka i buren och sen ge sig ut bland en massa hundar och människor. De första vi stötte på var Marina med Spike, Carina med viktor och ville och Anna med sina gosse björnar. Uj, uj...... såg man att Fanny tänkte det var stora saker det. Vi smög efter dem en bit på slingan , det var dock liiite spännande men samtidigt ovant och äckligt.

Vi gick sedan in i klubbhuset och satte oss så matte kunde dricke en kopp kaffe. Marina, Carina och Anna kom dit sen och fjäskade med lite korv. Är det något Fanny inte kan motstå så är det just korv. Så vi satt där och miljötränade och pratade. Efter ett tag så kom svansen upp och Fanny kunde till och med leka lite dragkamp. Så det är bara fortsätta att åka upp och träna , träna både tillsammans med Daphne och även med Fanny själv.

Det är som sagt spännande tid man har framför sig. Man har glömt så mycket hur det var att ha en liten valp, men det är oerhört skoj.

Ha det gott

C&L&D&F


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0