Varmt varmt varmt=)

090625

Äntligen så är värmen här och har varit i flera dagar. Ljuvligt att kunna vara ute tills sent på kvällen och att det både är ljust och ljummet=)

Idag har vi varit uppe på klubben och övat lite socialt umgänge och passivitet och lite ställande och hantering. Fanny har kommit på vad roligt det är att skälla så det gör hon i tid och otid och det finns alltid något som man kan skälla lite på tycker hon.

Idag fick vi hjälp av Marina att för första gången låta en "okänd" Hantera Fanny på bordet. Först så höll christer i henne på bordet och då var hon lite mer spänd och trilskades lite grann  vid tandvisningen. Vi beslöt oss då för att ställa henne på bordet som vi gör på marken ( Inte hålla henne) då gick det jätte bra och svansen gick fram och tillbaka. Det är ju så mycket enklare med en hund som är godismotiverad. Fanny hade hel koll på godishanden och det gick toppen bra på att bli genom klämd och visa tänderna.

Tack, tack tack Marina för att du hjälpte till och gjorde det så bra. Detta är guld värt.

I helgen så skal vi få träffa Viper med flock;) och nästa vecka så skall vi ha dvärgpinscherträff hemma hos oss med lite grillning. Det ser vi fram emot jätte mycket=)

Ha det gott i värmen

C&L&D&F

Fanny busar med Mamma Dixie och moster Dina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0