Blir nog fint idag=)

090321

Det ser ut att bli härligt väder idag=). Skall passa på att vara ute mycket och kanske börja greja lite i trädgården till Daphnes förtjusning. Hon tycker det är så härligt när vi är ute och grejar i rabatter och gräver. Hon är jätte bra på att hjälpa till och gräva. Krattan är också ett väldigt roligt redskap som man kan leka med. Jo så får det nog bli. Först en skön promenad och sedan lite nytta i trädgården. Det kliar så i fingrarna att börja nu.

Igår var vi ju hos vetrinären. Daphne var skit duktig. Hon börjar ju bli van vid detta nu med att få kanyl och igår fick hon narkos under tandstensborttagningen. Hon är dock envis står upp och vägrar lägga sig trots att benen bara skakar så hon fick en liten extra dos och då kunde hon inte "stå" emot längre.

All tandsten försvann med ultraljudets hjälp (ett fruktansvärt ljud)och hon hade annars bra mun och tänder, inga hål eller annat. Nu skiner alla tänder så vitt och fint. Nu börjar den nya tiden med tandborstning. På en vecka bildas det ny tandsten ungefär. Så då förstår man ju hur fort det går om inte man borstar tänderna eller ger hundarna märgben eller annat som håller det i schack.

Vetrinären tittade också Daphne i halsen och det såg inte alls så illa ut. Hon var bara lite rosa men inget illa rött eller särskilt svullen eller blod osv. Så kanske detta med tandstens borttagning och en bättre munflora kan hjälpa henne. Han tyckte vi kunde låta det gå en tid nu och se om hon visade några bekymmer och i s fall då undersöka igen och ev tänka på en opereration då.

Vi märkte dock en stor skillnad på när hon tidigare fått lugnande mot som igår narkos. Hon var groggy och trött mycket längre. Dock tyckte Daphne att det inte skulle stoppa henne utan hon skulle upp och gå med viftande svans och det gick ju inte så snabbt framåt utan hon förflyttade sig mest i sidled;)

Ja, ja nu är detta gjort och vi kan börja sikta in oss på spårkursen som kör igång på tisdag. Detta skall bli jätte kul . Måste kolla upp om man får gå med om hon löper. Hoppas det.

Ha det gott

L&C&D


Lite slö fick man allt vara igår


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0