Hej=)

090322

Igår var vi ute i flera timmar och grejade i trädgården. Det var så fantastiskt skönt ute och Daphne låg på sin fårfäll och solade sig mesta delen av tiden. Nu längtar man verkligen efter värme igen. Även om vi fuskade lite  med att va i Thailand.

Senare på kvällen Igår så hade vi en riktig myskväll här hemma. Saga, mattes systers största dotter på sju år var här och sov över och vi passade på att ha lite  tjejkväll. Vi åt marinerad grillad kyckling med sesamfrön och potatisgratäng och majskolvar och syrade grönsaker och tsatsiki. Det var super gott.

Sedan mös matte, Saga och Daphne under ett täcke i soffan och kollade på robinsson som hade premiär. Det var en riktig trevlig lördagskväll.

Idag har det varit långpromenad på schemat och sedan klickerträning både lite lydnad och överlämnande (som verkligen är svårt) Vi började också bekanta oss med lådan. Just nu så har vi klickat in att Daphne ställer sig på den med alla fyra. Har tänkt att hon skall lära sig backa upp på den och få lite kläm på bakbenen, Vi får se vad det utvecklas till ibland går det ju inte riktigt som man har tänt sig=)

Nu blir nog resten av dagen ganska lugn. En liten kvälls promenad och laga lite käk, vad man nu skall hitta på. Detta eviga matproblemet. Daphne verkar dock lika nöjd var gång matte ställer sig vid spisen=)

Ha det gott

L&C&D

De tre amigos



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0