Daphne moster igen=)

090507

Nu har daphne blivit moster igen=)

Kullsystern Dina fick hela sex valpar. En hane föddes väldigt liten och klarade sig inte men fem stycken (två tikar och tre hanar)lever och kämpar om maten. Dina har gott om mat och pysslar om dem som att hon inte gjort annat trots att det är hennes första kull. Det är fantastiskt hur modersinstinkter bara finns där helt plötsligt. Det skall bli jätte kul att följa dessa valpar.


Bilden är lånad från kennel Ronelkas kennel Ronelkas

Vi ser fram emot att besöka valparna framöver. Tills vi får träffa dem i verkligeheten och göra lukt, kläm och känn test =) så kommer vi följa deras utveckling på hemsidan.

Christer har dock blivit riktigt förtjust i Daphnes andra syster Dixies valpar som är till salu just nu. Det är en liten tik Fanny heter hon som han bara inte kan släppa hon har helt enkelt stulit hans hjärta trots att han bara har sett henne på några bilder. Igår var det så nära att han ringde och frågade om hon fortfarande fanns ledig eller om hon var tingad. Visst jag kan väl hålla med om att hon såg riktigt härlig ut när hon stod och hade dragkamp med sin kullsyster. Det såg ut att finnas mycket vilja och envishet där=) Husse vill så gärna ha en egen hund, eftersom Daphne är lite mer mattes lilla gris kan man säga. Han är övertygad om att det blev så bara för att matte var hemma med henne första veckan helt själv så därför skall nästa hund bli hans säger han.............hmmmm vi får väl se;) säger matte. 

Man skall inte titta på valpbilder. Det borde vara censur på valpbilder och andra djurungar och människorvalpar mm. De är ju så söta och så har ju naturen klurat ut att det skall vara. Man skall utveckla...... vill ha en, ta hand om dem känsla osv osv. och visst fungerar det=)

Vi får väl se om husse fortsätter prata om den lilla damen idag med. Men kan man ha tre hundar? Vi har ju sedan tidigare sagt att vi skulle önska en valp efter Dina framöver också. Ja, nu blev det mycket att tänka på=) Drömma kan man ju dock alltid göra.

Annars idag så regnar det här och matte skall fördriva tiden med att städa och tvätta. Städat har det inte blivit här på läääääänge nu då vi har valt att vara ute i det underbara vädret och städa trädgård istället=) Nu går det dock inte värja sig mot dammråttorna längre. De börjar krypa fram under soffan och gå till attack. Nu finns inget att skylla på nu skall här rastas dammsugare=( Det är ju bara så tråkigt..............man får tänka på hur bra det känns efteråt.

Ha det så gott alla ni som läser detta

L&D

Kommentarer
Postat av: Anneli

Klart ni kan ha tre!!! Dom är ju så små... ;-) Slå till!!

2009-05-07 @ 22:57:59
URL: http://www.nogg.se/selmaonisse

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0