Fanny 11 veckor

090523

Nu har Fanny blivit hela 11 veckor och var dag är en möjlighet att utforska nya saker. ex: såsom burträning=)

Vi har ju haft Fannys bur framme så hon kan gå in och lägga sig i den när hon vill bara för att hon skall bli trygg med den. Så igår var det dax att åka sittandes i buren i bilen.

Först satt hon i en egen bur längst bak i bilen och skrek så det inte gick att köra. Vi stannade och satte in henne hos Daphne och hon skrek lika mycket samt att Daphne blev super stressad av att ha ett skrikande monster över sig. När vi kom fram till sjukhuset (skjutsade syster med dotter dit) Då tog matte fram buren till framsätet bredvid sig och Fanny skrek fortfarande som att detta var det hemskaste vi kunde utsätta henne för. Matte stack då ner en hand genom taket på tygburen och då efter en stund så tystnade hon och lade sig ner och matte kunde ta bort handen och hon låg lugnt i 20 minuter.

Så planen blir väl nu att låta henne åka där ifram ett tag och sedan flytta till baksätet och sen längst bak där Daphne har sin bur. Vi får nog ta det i den ordningen för det gick verkligen inte att köra med det skrikljudet i s fall skulle det behövas hörselskydd.

Så är det med valptider allt skall övas in igen. Först nu tänker man på hur mcket som Daphne kan och som vi tagit för givet. Men vad roligt det är på samma gång att få vara med och se denna lilla krabaten ta sig an världen.

Lite bilder:

Vad gör Husse och krypet där ute egentligen


Bäst jag är med och visar hur man skall jaga husse



Fanny 11 Veckor








Tänkte jag kissa på tidningarna??????- Nähääääää aldrig, inte jag inte


Kan dessa ögon ljuga=)


Ha det gott nu skall vi ut i solen

C&L&D&F

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0