Första natten med Fanny

090510

Gårdagen och kvällen gick väldigt bra. Vi var ute och kollade in trädgården och resten av huset. Fanny åt hela portionen mat. Daphne var väl så där imponerad av vår nya familjemedlem. Hon var inte elak eller så utan bara höll sig på annat håll och visade sin onöjdhet;)

På kvällen bäddade vi på vardagsrumsgolvet eftersom vi inte visste hur Fanny damen fungerar riktigt än. Daphne lade sig i buren och bara vägrade sova med oss. Oj, oj hur skall det här bli. Fanny var dock hur nöjd som helst. Hon låg ibland hos oss och ibland i sin korg bredvid madrassen. Klockan 01:00 somnade matte och vaknade 01:30 av en hostande Saga och gissa vem som hade letat sig till sängen Jo, Daphne hade kapitulerat. Det kändes gott i hjärtat att hon också sov med flocken=)

På morgonen 06:00 vaknade vi av att en morrande Fanny hade dragkamp med mattes nattlinne. Det var bara att ta på sig och gå ut och då kissade hon. Inte en endaste olycka har det skett än. Det får man väl säga är nästan otroligt. Ja, ja de tiderna kommer de också. Tror det är så mycket nytt just nu. Efter kisseturen så började Fanny och Daphne leka. Daphne låter ju väldigt mycket när hon leker eller försöker få igång någon att leka och nu verkade Fanny ha förstått det och de började jaga varandra runt madrasserna och gjorde en massa lekinviter. Daphne är idag så himla nyfiken och kan inte få nog med att lukta in Fanny Bunny.

Det var en liten rapport från de senaste timmarna. Nu skall det fixas mat.




Vi fortsatte dagen med att äta frukost. Fanny åt upp all mat och sedan var det dax för stora händelsen i trädgården. Så nu vet vi att hela systemet fungerar;) Saga och Tyra är här hela tiden och det är ju klart är man lillmattar så är man=)







Husse klippte gräset det var ju ett riktigt högt ljud och lite läskigt men spännande.





Inne känner jag mig dock riktigt hemma nu och där blir det en hel del lek med dragkamp och bitgrejer=) Sen måste man vila sig mellan varvena.








Ha det gott

C&L&D&F

Kommentarer
Postat av: Carina, Ville o Viktor

Vilken bedårande liten Fanny ni har fått hem!

Ser hur söt och go ut som helst.

Henne kommer ni nog att få mycket roligt med :)

Ha det gott!

2009-05-11 @ 11:31:26
URL: http://carinapn.zoomin.se
Postat av: Ida, Kristofer, Patrick o Aston

Nämen vilken sötnos ni har fått hem! Vad kul!

Grattis!



Ha det fint!

2009-05-11 @ 13:35:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0