Oj vart tar tiden vägen

090505

Tiden går så fort nu var det ju jättelänge sedan vi uppdaterade=)

Vi har ju haft lite ledigt i o m valborg och underbart väder så vi har varit ute , ute och åter utomhus. Det mesta med trädgården, uppfart osv har rensats och städats så nu känns det riktigt bra. Vi har också börjat snickra ett nytt staket eftersom det andra inte längre kunde gå under benämningen staket.

Vi har varit med nära och kära tagit långpromenader, tränat både två och fyrbenta.

Men mest så passar vi bara på och njuuuuuter av den härliga våren som gör att man bara känner sig så glad. Just det ja. Vi går faktist också och håller tummarna för Daphnes kullsyster som skall få sin första kull valpar i slutet på denna vecka. Vi är så nyfikna på vad som kommer titta ut där och vilken fördelninge det kan tänkas bli.

Vi skall försöka komma upp till klubben och träna i morgon eller på torsdag. Nu var det ju över en vecka sedan vi var där. De har varnat för mycket huggorm där uppe och det käns völ lite sisådär men de behöver ju inte vara just där vi skall vara;) Man får se till att ha med sig kortisonet och spruta så man är beredd i fall olyckan skulle vara framme.

Ja, det var lite kort från oss .

Ha det gott

C&L&D

Kommentarer
Postat av: Anneli

Hej!

Har varit på klubben idag och gått slingan och tränat agility. Ingen orm skådat. Så det är nog lugnt. Stampa hårt i backen och tjoa lite bara! Ska ni med och spåra på fm den 16.e???

2009-05-06 @ 17:35:12
URL: http://www.nogg.se/selmaonisse

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0