Vetrinärbesök

090528

Idag var Fanny och fick sin tolv veckors spruta. Hon skötte sig toppen hos vetrinären och charmade både dem och de som satt i väntrummet=) Hon vägde in på en matchvikt av 2400 g och det kändes bra att hon har gått upp sådär en 4-500 gram på tiden vi haft henne.

Annars så springer tiden iväg. Fanny är fortfarande värsta kiss och bajsruskan. Hon har ingen koll på detta med rumsrenhet än, men vad gör det. Det kommer framöver, det vet vi ju. Annars så är det små promenader i området och allmän miljöträning som gäller. Nu när hon fått sista vaccinationen så skall vi ta upp henne till klubben och även åka turer ner till stan. Det blir prövningar det=) Här hemma så är hon morsk som bara den men ute kan det vara lite läskigt.(typ en betong sugga, riktigt vardags monster) Ljud däremot reagerar hon noll på, nästan så man tror hon är döv ibland. Det är hon ju inte men hon är så okänslig mot ljd. En väder prinsessa till har vi fått märkte vi igår när det blåste rejätlt då ville hon inte ens gå utanför dörren.Daphne är ju dock ett bra dragplåster så hon brukar knata efter dit hon går. Likaså är ju Daphne inte mörkrädd för fem öre och då vågar sig Fanny ut efter henne också.

De är så härliga att se tillsammans. Daphne tar så väl hand om henne och hon tvättar hennes öron så minutiöst rena och putsar henne i pälsen. Visst trodde vi att det skulle gå bra men inte att Daphne skulle ta sig an Fanny i denna grad. Det är verkligen dubbelt så roligt med två hundar och var dag är fylld med upptäckter och spänning och vi lär känna Fanny mer och mer.

Det känns bara så bra och nu skall det ju dessutom bli underbart väder. På lördag skall vi ta tolv veckors kort och då skall vi jämföra och se vad som hänt. Vi ser ju att lilltrollet har rusat väg i höjd. Det går så fort, nästan för fort....bromsa....

Nu skall Daphne ut på långpromenad och lilltrollet skall få klickerträning.

Ha det gott alla ni

C&L&D&F


En bild från i söndags när vi var ute och gick i skogen

Kommentarer
Postat av: Anneli, Nisse och Selma

Vill verkligen se det där underverket snart!

2009-05-28 @ 23:07:55
URL: http://www.nogg.se/selmaonisse

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0