Utställning=)

090919

I Lördags så var det då dax för utställning för Fanny. Vi begav oss iväg och gjorde oss hemmastadda runt ringen=) Redan märks det vad mycket allmänlydnadskursen gjort. Fanny är inte alls så skällig längre=) Det var kallt och blött som attan i gräset så Fanny satt mest och värmde sig i mattes knä.

Det närmade sig vår tur och vi var ensamma i vår klass så vi hade hela ringen för oss själva och tro det eller ej matte var riktigt lugn trots att hon fasat över detta=) Men hör och häpna Fanny gick jätte fint och bordet gick också bra även om hon ville ha matte att luta sig lite mot=) Domaren var toppen och tog det lugnt och fint och tittade noga på tänder och kände igenom henne så det blev verkligen en positiv upplevelse. Fanny gick fint och ställde sig gång på gång framför domaren (ville inte vänta för länge med belöningen med tanke på att hon fortfarande är så ung) Men efter varje godisbit så ställde hon gladeligen upp sig igen. Jag var sååå glad över detta och domaren och ringsekreteraren öste beröm över oss och att Fanny var en sådan duktig och härlig hund. Såå kul jag sken som en sol när jag och Fanny sprang ur ringen. Vårt mål för dagen hade varit att Fanny och jag skulle ha roligt och det hade vi.

Fanny fick HP och blev därmed BIR eftersom vi var ensamma i klassen. I BIS:et placerade vi oss inte men vad gjorde det när hon även där ställde sig och var superduktig trots en hiskeligt massa konkurenser i ringen tror vi var runt 25 ekipage=)

Kritiken blev följande

"Tilltalande tikvalp, Utmärkt typ och storlek. Korrekt valpbett, Vackert uttrycksfullt huvud, Kraftig underkäke. Bra öronansättning, Välvinklad fram och bak, Mycket bra kors och svansansättning, Utmärkta rörelser från alla håll. Välvisad"

En mycket lyckad dag och en knuff till mig som handler och ett fint minne tills vi väljer att ställa nästa gång.

Efter utställningen bar det iväg till Borås där vi skulle träffa Christers mamma och familj med Viper=) Det var full rulle hela kvällen och vi åt god mat och på söndagen bar det iväg på liten tur i skogen och efter liote hederlig Kålpudding på eftermiddagen så styrde vi kosan hem igen på söndagskvällen.

En alltigenom vädigt rolig och trevlig helg=)

Ha det gott

Christer, Linda, Daphne & Fanny

Kommentarer
Postat av: Anna Lindquist

Många grattis !

Va kul att det går så bra för Fanny, hon ser verkligen jättefin ut !

Hälsn Anna o Atlas

2009-09-22 @ 15:38:13
Postat av: Julia & Gina

Åh vad roligt, grattis! :) Jag måste ta tag i utställningsträningen med Gina, så får vi se hur det slutar. Förhoppningsvis kommer hon att acceptera bordet nån gång i framtiden. :) Det är ju roligt med utställning, även att vi har blivit lite "agility-frälsta" nu! När ska ni tävlingsdebutera förresten? ;)



Ha det gott & hoppas vi ses snart!



MVH Julia & Gina

2009-09-24 @ 11:33:52
URL: http://ronelkasgina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0