Vi håller tummarna här hemma.......

Igår så var det en sån härlig dag. Daphne var precis hel tokig =) Hon hade så mycket energi som hon inte visste vad hon skulle göra med. Hon försökte busa med fanny, vi fick göra godis let inne flera gånger osv. Så fort matte satt ner och försökte greja med saker inför hennes systers bröllop så stod hon och puttade på benet och skällde och vifta på svansen för att hon ville hitta på något.

Detta är ju inte ngt vi uppmuntrar egentligen men efter den senaste tiden så känns det jätte gott att se Daphne så på igen =) Ni förstår nog hur vi menar =)

Vi har i samråd med Göteborg nu dragit ner på medicinen för att se hur hon svarar på det. Sen i söndags får hon bara halv dos Tradolan och sen i Tisdags inget Metacam. Än så länge så har det fungerat jätte bra. Vi tränar en liten stund var dag samt ger massage varje dag. Massagen tycker hon jätte mycket om hon kommer självmant och ställer sig och tigger massage =)

Nu håller vi tummarna för att det går bättre denna gången. Aptiten har kommit tillbaka också men det viktigaste är ju gnistan. Vi hoppas också på att långpromenader inte ligger allt för långt bort i fram tiden.

Liten kort uppdatering och Daphnes framsteg =)

Annars är allt bara fint här hemme och mycket av tiden går åt till att förbereda Matte Lindas systers bröllop =)

Ha de gott

L&C&D&F

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0