Daphne hemma igen

Daphne har kommit hem och det känns så skönt. Det är underbart att höra hennes skall och se den lilla svansen vifta igen. Hon var så glad när vi kom och hämtade henne att hela hon vibrerade och skrek. Hon försökte krypa ner i mattes väska och trots sin onda rygg så försökte hon hoppa upp i famnen från golvet.

Det blev ingen operation vilket känns skönt eftersom det är ju ett ganska stort ingrepp och med risker givetvis. Vi skall prova konservativ behandling med en antiinflammatorisk medicin samt en smärtstillande medicin. Hon skall vila mycket endast gå snälla små rast rundor. Inte springa lös eller hoppa upp ner, gå i trappor, leka, busa osv de närmsta två veckorna.

Om det verkar som att hon svarat bra på medicinerna samt vilan då så skall vi börja med lättare träning. De rekomenderade att hon skulle sim träna ex så vi skall ta kontakt med Skara så de kan ge oss bra tips på att träna upp henne igen och speciellt just med ryggen.

I dag har hon varit sig ganska lik. Hon får ju vara i buren en hel del och det uppskattas väl inte alltid. Men det verkar som hon förstår mer och mer att hon behöver vila och nu har hon börjat stanna och vänta på att vi skall lyfta henne upp, ner i soffan upp ner för trappan osv. Den första tiden hemma så märkte vi av att hon hade seperationsångest. Så fort vi inte var i samma rum började hon gny och bete sig allmänt oroligt. Nu har hon dock landat i att vara med flocken igen och att allt börjar bli sig likt.

Vi hoppas och tror nog på denna behandling. Det känns redan som att man märker av sådan förbättring. Hoppas också att det håller i sig när man slutar med medicinerna.

I dagsläget är vi bara så glsada över att ha fått hem henne och kan kämpa på tillsammans. Hon är en kämpe vårt största troll.

Ha de gott

L&C&D&F

Kommentarer
Postat av: marina

Lilla,lilla Daffelis -usch vad otäckt! Hoppas nu att allt går åt rätt håll med lilla gumman! Kramar från oss

2010-08-15 @ 19:04:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0