Hjärtat kvar i göteborg

Daphne fick inte följa med christer hem.
De ville ha kvar henne i Göteborg på Blå stjärnans sjukhus. De undersökte henne idag och gav henne sedering,smärtstillande och röntgade.
Det var ingen ortoped där idag han/hon kommer imorgon och då ville de ha Daphne på plats.

På ett sätt känns det skönt att hon är kvar så hon kan få all den smärtlindring och hjälp hon kan behöva. Samtidigt känns det förfärligt att veta att hon ligger helt själv i en bur och är sjuk. Jobbigt det där.

Idag hade de sagt att de tyckte att de såg förtätning mellan två kotor vilket skulle kunna tyda på diskbråck. Ortopeden skulle dock göra ett andra utlåtande imorgon men vi skulle vara förberedda på operation. I s fall opererar de imorgon. Vi fick också skriva under ett papper som ger vårt medgivande till operation och allt som kan komma att behövas runt i kring, den prel prisuppgiften var 25 000 men det kan bli mer vilket vi tror är troligast.

Ärligt talat så struntar vi i allt vad pengar heter när det gäller detta. Vi har t o m börjat planera hur vi kan få mer ledig tid hemma med Daphne om det blir operation. Christer har en extra vecka han kan ta ut och om han hoppar in och jobbar en vecka nu så kan vi ha 4.5 veckor hemma med Daphne och då skall hon förhoppningsvis kommit ganska långt i läkningsprocessen.

I början får de ju inte röra på sig överhuvudtaget förutom kiss och bajs tur i trädgården. De skall bäras upp ned för trappor, trösklar, i bilen, i sängen, i soffan. Ligger de ner mycket skall man vända dem med jämna mellanrum så det inte blir liggsår osv osv. Sedan kommer det behövas sjukgymnastik, simning, strechning , massage och träningsprogram mm. Tur att man bor nära Skara djursjukhus om nu detta blir verklighet för detta kommer vi behöva mycket hjälp och information med.

Vi är beredda att kämpa om bara Daphne orkar med det. Vi kan nu bara vänta och se. Vänta på att ortopeden hör av sig och se vad han rekomenderar, vad som är bäst för Daphne. DET är det viktigaste i allt detta.

Inte klokt hur saker och ting kan ändra sig så från en dag till en annan.

Linda & Christer & Fanny

Våran kämpe Daphne



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0