Uppdaterings dax=)

100619

Ja hur skall man sammanfatta tiden sen sist. Fanny åkte ju på magsjuka, efter ca fyra veckor var det Daphnes tur. Tyvärr innebar det också att hon missade spårkursavslutningen. Jättetrist=(. Inte nog med det sen fick Fanny noskvalster och sen fick Daphne det. Nu har dom blivit behandlade i tre veckor och nu är de bra igen men noskvalster är ju lätt att åka på igen men vi får hålla tummarna nu att de får vara friska för hela våren har känts som en liten sjukstuga;)

Fanny har börjat löpa precis nu för andra gången. Skönt att det kommer nu eftersom vi skall vara hundvakter vecka 29 åt Viper och Aston hade hon dröjt någon vecka till så hade ju det inte varit så lämpligt=)

Så den mesta träningen har ju varit här hemma vid och långpromenader när magsjukan släppte sitt grepp. Måste också säga att Fannys träning har gått framåt. Det var som att vi knäckte den rätta koden eller något. Eller så har det med mognaden att göra för nu kan man få kontakt vid hundmötena och hon kan skälla till men inte bli helt blockerad som förut. Jätte härligt känns det att det är påväg åt rätt håll=) Bara fortsätta nu......... Fanny har också blivit riktigt följsam och vi har börjat smyga in utgångsposition och fot. Matmotiverad som hon är så håller hon kontakten bra för att bara ha lekt lydnad=) Hon kan även stanna kvar både sittandes och liggandes. Men som sagt denna dam har fått vara valp lääääänge utan några speciella krav. Nu känns hon ändå mogen att kunna ta in lite ny information;)

Daphne skall vi fortsätta spåra med eftersom det är det bästa hon vet. Vi tränar även lydnad med henne och här är det störningar som vi behöver jobba med. Hon är ju ganska envis denna damen och känner hon inte för det så blir det inget likväl som hon nästa dag gör allt jätte bra. Vi har märkt att bäst går det om vi inte tränar detta för ofta då blir hon mer motiverad och tycker det är roligt. Fanny skulle man kunna köra med flera gånger om dagen. Härligt ändå att se hur olika de är och egna små personligheter är dom sannerligen. Båda har sin charm=)

Det var lite kort från oss

Hälsningar hela flocken



Finaste sjöhunden Daphne =)


Kommentarer
Postat av: Carina

Vad trist att de har varit så sjuka!

Hörde talas om denna magsjukan, kan inte alls ha varit trevligt...

Men nu verkar allt vara på bättringsvägen så det är roligt att läsa om era framsteg med båda två :D

2010-07-06 @ 14:50:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0